LØKKEN: Slåbrock Trio, der spiller videre på arven fra Slåbrock Bands gyldne periode for 40 år siden, har måttet tage afsked med Andreas Svaneborg.

Skilsmissen er sket i bedste forståelse.

- Vi har fået mere og mere at lave i trioen, og Andreas manglede tid til en række andre musikalske opgaver, siger Slåbrock sangeren Kjeld Torbjørn. Vi respekterer hans valg, men er selvfølgelig kede af at sige farvel efter næsten fem år sammen. Heldigvis fik Andreas lov at slutte af i trioen med to store succes-oplevelser her i starten af året.

Slåbrock Trio har haft et par guitarister til optagelsesprøve, men er endt med at sige velkommen til Torkild Mørch Albrechtsen - og hvis efternavnet forekommer bekendt, så er det, fordi han er søn af trioens anden guitarist, Ole Albrechtsen.

Den ny mand arbejder lige nu ihærdigt med Slåbrock materialet, og han får debut torsdag 21. marts, hvor trioen giver koncert i Bryggerstuen på Løkken Bryghus.

- Det er et helt nyt koncept for os, siger Kjeld Torbjørn. Vi spiller nemlig på én gang intim-koncert og éntimekoncert. Det betyder, at vi spiller ca. 60 minutter, og vi gør det total unplugged – altså uden forstærkeranlæg og mikrofoner overhovedet. Det vil bl.a. sige, at jeg gamle mand skal råbe hele lokalet op uden elektrisk hjælp! Man får sgu sine udfordringer…

Slåbrock Trio skal i maj på en mindre turné til Falster, Sjælland og Fyn, i juli er der to koncerter på Skagen Festival – og til september går det løs med turné og hele syv koncerter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...