Løkkens Aktive Kvinder på forårstur

LØKKEN: Fra Løkkens Aktive Kvinder har redaktionen fået et indlæg om deres forårstur til Sæby:

Det var som planlagt, at solen skinnede om kap med smilene og forventningerne, da 26 af Løkkens Aktive Kvinder i torsdags tog på forårstur til Sæby.

Turen startede fra Løkken Rutebilstation kl. 10.15. Der blev kørt i private biler og første stop var hos Minibyen i Sæby. Det var spændende at se hvordan Sæby i lighed med Løkken bygger en miniby i forholdet 1:10. Vi blev modtaget ved deres værksted af Poul og Jørgen, der begge er daglige brugere af værkstedet. De viste os rundt og fortalte om arbejdet – dels ude på arealet med minibyen og dels inde i værkstederne hvor modellerne var under opførelse eller reparation. Det blev oplyst, at der arbejdes 4 dage om ugen på byen. Vi så også, at der ved siden af minihusene også blev lavet foderhuse og redekasser til fuglene.

Efter ca. en god times tid blev der taget afsked med minibyen og vi kørte videre til næste stop, som var havnen i Sæby. Der var reserveret bord til os på Jacobs Fiskerestaurant. Her blev vi også budt velkommen og vi kunne tage for os af den store fiskebuffet, samtidig med at vi kunne nyde udsigten over lystbådehavnen og havet.

Herefter var det tid til en gåtur gennem Sæbys gamle gader med besøg hos flere kunsthåndværkere bl.a. glaspuster, ravsliber, kunstgalleri, genbrug og til sidst en kop kaffe på en af de spændende cafeer inden turen igen gik tilbage til havnen, hvor bilerne ventede til hjemturen til Løkken.

Løkkens Aktive Kvinder holder nu sommerferie indtil næste arrangement. Det er planlagt til 15. august. turen går til Milbakhaven ved Jerslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...