LØKKEN: Svømmeklubben Sømærket afholder generalforsamling torsdag den 8. november kl. 17:15-18:00 i Løkkenstuen i Løkken Idrætscenter, Søndergade 43.

Fra bestyrelsen er Pia Anderson og Brian Pape på valg. De har begge valgt at træde ud af bestyrelsen, så der er mulighed for at være med til at præge svømmeklubbens fremtidige foreningsarbejde.

- Vi har brug for minimum to nye bestyrelsesmedlemmer til klubben, siger Anne Dorte Ussing fra bestyrelsen.

- Vi har systematiseret vores arbejde i bestyrelsen efter et årshjul, for på den måde at være på forkant med de opgaver der løbende kommer i løbet af en sæson. Det betyder, at opgaverne er overskuelige at gå til, såfremt vi er flere der hjælper hinanden. Vi mødes i bestyrelsen ca. en gang om måneden i løbet af sæsonen i vores klublokale i Idrætscentret, forklarer hun.

Svømmeklubben Sømærket er nu for alvor i gang efter en efterårsferie og et par lukkeuger.

- Vi har over 100 medlemmer i klubben - både børn og voksne, og vores mål er, at vores medlemmer får mulighed for at lære at svømme og blive venner med vandet.

- Medlemmerne er også en del af et godt og sjovt fællesskab på holdet, man får god motion, og delfin- og ungdomsholdet deltager i begynderstævner i løbet af sæsonen.

- Der er stadigvæk plads på flere af holdene - både for babyer, børn og voksne - så klik ind på klubbens hjemmeside for at finde det rigtige hold for dig eller dit barn, understreger Anne Dorte Ussing.

Bestyrelsen har uddelt en informationsfolder til alle medlemmer.

- Det er et ønske om at informere om arbejdet i klubben så vi kan få flere til at give en hånd med.

I folderen kan man læse om de aktiviteter der sker i løbet af en sæson, og samtidig få et overblik over, hvor der er brug for forældre/voksenhjælp. Klubben har også brug for nye uddannede voksne trænere.(+ 25 år)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...