På sommerens store udstilling præsenterer vi 6 helt nye kunstnere her på Galleri Munken, fortæller ejerne Anette og Jesper Svensson. De har netop holdt fernisering på udstillingen som varer frem til den 31. august.

- Temaet er sommerens lys og de lette farver. Du vil finde værker af naturen omkring os, havet og også små glimt fra badebyen Løkken. Der vises maleri, skulptur, keramik, smykker samt værker i genbrugsmaterialer. Man vil finde værker, der vil overraske de fleste, understreger de. Galleri Munken ligger Munkensvej 11 lige syd for Løkken.

På udstillingen kan gæsterne blandt andre møde billedkunstner Iia Madsen som er født i Sevastopol på Krim i Ukraine. Hun flyttede til Skagen i 2015.

- Jeg er vokset op med strand og vand. Med min kunst vil jeg gerne opfordre til, at vi alle passer godt på naturen og de fantastiske ressourcer, vi har, udtaler kunstneren.

Billedkunstner Susanne Smed arbejder i en billedverden, hvor det abstrakte og billedrum lever sit isolerede liv for sa° lige pludselig at blive transformeret til et kombineret abstrakt og figurativt univers.

Kunstmaler Poul Christensen er autodidakt maler: - I mine unge år tegnede og malede jeg meget, og nu hvor tiden er til det, har jeg taget maleriet op igen. Jeg maler landskaber, men ikke helt, som jeg ser dem, mere med min fornemmelse for lyset, området, linjerne og farverne.

Kunstner Gitte Lacarrierer skaber bæredygtige collageværker fra sit værksted i Nørresundby. Det at skabe ud af hvad der essentielt er affald, fascinerer hende. Gitte Lacarriere er uddannet indretningsarkitekt i London og autodidakt kunstner.

Keramiker Maria Lindegaard Henningsen: - De seneste år har jeg primært arbejdet skulpturelt med keramikken, og værkerne optræder ofte i fabeldyrskikkelser. Jeg prøver at skabe noget smukt i det forkerte, tabuet eller angsten, fortæller hun.

Desuden udstiller også kunstmaler Birthe Kjærsgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...