LØKKEN: Hele vintersæsonen har omkring 60 aktive mennesker deltaget i SOS gymnastik i Løkken hallen. Nu er der mulighed for at fortsætte ude i det fri.

- Vores instruktør Kirsten Pilgaard har tilbudt at udvide gymnastiksæsonen med udendørs krocket på samme tidspunkt som gymnastikken, nemlig mandage kl.9, men nu med mødested ved GVLs klubhus, Brændingen, Løkken, oplyser kasserer i SOS Inge Ravn.

Krocket, hvad er det?

Kan du lide frisk luft, socialt samvær og konkurrence, er krocket måske noget for dig.

Krocket er et taktisk spil med masser af sjov, strategi, spænding, udfordring og fællesskab i det fri.

Det er kendt som et havespil for børn og voksne, men det er også meget mere end det. Krocket er et taktisk spil, der udfordrer din koncentration, balance og teknik i jagten på det perfekte slag. Krocket spilles af 4 personer på en bane, hvor man kæmper mod hinanden 2 og 2.

SOS er blevet bevilget midler fra SE Fonden, og derfor kan alle deltagere nu træne i flot ens tøj. Desuden har DGI, der uddeler tipsmidler, også bidraget til trøjer, bolde mm. Nordjyske Bank, Sparekassen Vendsyssel og Lions Havfruerne har bidraget med midler til diverse anskaffelser og udgifter.

- Vi er dybt taknemmelige for, at vi med denne store velvilje kan holde gang i hjulene, udtaler Inge Ravn på vegne af alle deltagerne.

Har du den mindste lyst til at prøve krocket, så er muligheden der i SOS. Start mandag den 29. april. Alle er velkomne også selv om man ikke har været med til gymnastikken i hallen. Se annoncen andet steds i bladet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...