LØKKEN: - Overskriften er vist et citat fra gigtforeningen. Men at røre sig alene gør det ikke, det skal også være sjovt, mener Inge Ravn der er formand for SOS gruppen i Løkken, og SOS står i den forbindelse netop for Sjov Og Samvær.

Og der er sjov og god stemning i Løkken Idrætscenter hver mandag morgen. Deltagerne starter med at lave varieret gymnastik en times tid, og derefter en halv times bob og petanque og for de vovede: floorball, hvor alle kneb gælder, og hvor der bliver grinet meget.

- Vi laver gymnastik kl. 9-10 og derefter fri leg - bob, petanque eller floorball til kl. 10.30. Den første mandag i hver måned drikker vi kaffe med rundstykke i hallens cafeteria – hvor vi hygger og synger et par sange, fra vores specielt opbyggede sanghæfte, forklarer Inge Ravn.

Alt dette sker over 14 mandage i foråret for 250 kr. Der har i 2018 været ca. 60 deltagere, men hallen kan rumme flere, hvis du har tid og lyst til at være med. Der er start efter nytår mandag den 7. januar kl. 9.

- Alle, både kvinder og mænd er velkomne, uanset alder og tilstand. Vi gi’r den gas, men det er selvfølgelig altid dig selv, der bestemmer tempoet.

Iflg. formanden er det livsforlængende at være med i Sjov, motion og Samvær!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...