Sparekassen Vendsyssel og Idrætscenter Vendsyssel kan med stolthed melde ud, at en ny femårig sponsoraftale er i hus.

Begge parter ser frem til det fortsatte samarbejde.

Sparekassen Vendsyssel har været en del af Idrætscenter Vendsyssels historie, siden Idrætscentret med støtte fra sparekassen åbnede dørene i 2007.

Idrætscenter Vendsyssel fungerer som et samlingspunkt for forenings- og kulturlivet i hele Vendsyssel og er med til at gøre Vrå til et godt sted at bo – en positiv udvikling, der forstærkes, når området ved Idrætscentret i de kommende år udvides med den nye Vrå Skole og Børnehus, folkebibliotek og ungdoms- og musikskole.

- Som en lokalt forankret garantsparekasse med hovedkvarter i Vrå er det en del af Sparekassen Vendsyssels DNA at bakke op om og bidrage til lokalområdets udvikling. Hvad der er godt for Vrå og for Vendsyssel, er også godt for sparekassen, siger Lars Have, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Vrå.

- Samarbejdet med Idrætscenter Vendsyssel er kendetegnende for sparekassens virke i hele vores markedsområde. Vi ønsker med lokale partnerskaber at være med til at udvikle de lokalsamfund, vi er en del af. Idrætscenter Vendsyssel er med til at gøre Vrå og omegn til at godt sted at bosætte sig, og dette er også til gavn for forretningen Sparekassen Vendsyssel.

Også hos Idrætscenter Vendsyssel er der stor tilfredshed med aftalen.

- Idrætscenter Vendsyssel har de seneste år været i en rivende udvikling og har bl.a. udvidet med hal 3 og springcenter, ligesom centrets køkken og overnatningsmuligheder er blevet udbygget. I denne proces har Sparekassen Vendsyssel været en stærk samarbejdspartner, siger centerdirektør Alex Rasmussen, der fortsat har store ambitioner.

- Det betyder meget med lokal opbakning fra idrætscentrets pengeinstitut, siger Torben Fisker, bestyrelsesformand i Idrætscenter Vendsyssel, og pointerer, at samarbejdet mellem sparekassen og idrætscentret er til glæde for byens borgere og hele Vendsyssel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...