Selvom Stafet For Livet i år gennemføres som en online stafet, bliver der stadig åbningstale, lysceremoni og afslutningstale

HJØRRING: Så er der mindre end en måned til den årlige Stafet For Livet. Den 6. Stafet for Livet holdes i Hjørring i weekenden den 29. og 30. august – og denne gang som en virtuel stafet.

- Måske du kunne tænke dig at være med i stafetten i år. Interesserede kan tilmelde sig et af de eksisterende hold – flere af holdene er åbne for alle, der har lyst til at være med. I år er der oprettet en særligt ”støttehold 2020”, oplyser Lisbeth Graverholt.

Hvis man gerne vil støtte arrangementet, kan man tilmelde sig Støttehold 2020.

- Du kan selvfølgelig også oprette dit eget hold og invitere familie, venner, kolleger osv. til at være med på dit hold.

Tilmeldingsgebyret er 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

- Med dette beløb støtter du Stafet For Livet og dermed Kræftens Bekæmpelse. Overskuddet går til kræftforskning, patientstøtte og støtte til kræftramte og deres familier.

Selv om Stafet For Livet i år gennemføres som en online Stafet, bliver der stadig åbningstale, lysceremoni og afslutningstale, som kan følges via Facebook.

Hold laver selv ruten

På grund af Corona bliver der ikke en fast rute på Hjørring Golfklub, som tidligere år. Til gengæld laver de forskellige hold deres egen rute eller deres egen gåtur. Kun fantasien sætter grænser.

Her er et par ideer fra nogle af de hold, der allerede er tilmeldt.

Holdet Run4UClausi vil i år lave stafetten fra Aarhus i forbindelse med et stort familiearrangement. Tom Lyngholm fortæller, at de vil lave en tidsplan, hvor folk kan gå, løbe eller cykle. Klokken 22.00 tænder de poser og synger en sang sammen og tænker på mange som de kender og som er ramt af kræft. På denne måde laver de deres egen lysceremoni, som er et af de faste elementer i stafet for livet.

Team Grønkjær plejer at være et rigtig stort hold. I år har holdkaptajn Mille Bruun Grønkjær foreslået deres tidligere deltagere, at de kan tilmelde sig holdet og derved støtte med deres deltagerbetaling. Om de så vil gå en rute, hvor de nu end befinder sig, ja det bestemmer de så selv.

Mille Bruun Grønkjær opfordrer deltagerne til at prøve at finde en kilometer-sponsor, hvis man går en rute. Mille selv har planer om at gå fra Hjørring Golfklub til Skagen og håber at få selskab på noget af ruten.

Fitness.1, som er med i Stafet for Livet for anden gang, har ikke helt planerne på plads, men holdkaptajn Lene Weber regner med, at en af deres instruktører laver en rute, som deltagerne kan gå eller løbe. På ruten vil der være en stand, som samtidig er samlingssted til holdet, og hvor man også kan få forfriskninger.

I august vil medlemmer af styregruppen orienterer om Stafet For Livet og tager imod tilmeldinger i Hjørring midtby.

Interesserede kan tilmelde sig stafetten på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/hjoerring

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...