Deltagerne er klar igen næste torsdag til sang ved solnedgangstid

LØKKEN: ”Det var rigtig hyggeligt. Vi kommer igen næste torsdag”.

Denne sætning betegner bedst reaktionen fra de knap 60 mennesker, der deltog i Løkken Redningshus’ første arrangement ved solnedgangstid. Arrangementet blev holdt på platformen foran redningshuset og var meget stemningsfyldt.

Der blev sunget et par fællessange, og herefter sang søstrene Annette og Helle Windfeldt tre sange.

- Sangene blev fremført på smukkeste vis og var med til at understrege den smukke stemning, som havet og himlen lagde baggrund til, fortæller formanden for Løkken Redningshus Mariann Andersen.

Vejret havde drillet lidt i starten og umiddelbart før arrangementet drev en enkelt byge ind over. Der var ingen høj himmel, men i horisonten bag skydækket anede man dog solen.

Efter endnu nogle fællessange sluttede arrangementet, og folk vendte næsen hjemad.

Nogle få blev og afventede, om der måske ville blive en solnedgang uden skyer. Og tålmodigheden lønnede sig, det sidste stykke af solens vej ned bag horisonten, brød den frem bag skyerne, og det blev en meget smuk solnedgang.

- Platformen foran redningshuset har endnu en gang dannet rammen om en god sommeroplevelse for både fastboende og turister. Løkken Redningshus håber nu på godt vejr til det næste arrangement torsdag d. 18. juli kl. 21 med Kettrup Klanen, slutter Mariann Andersen.

Man møder bare op, der er ingen entre. Der kan købes en forfriskning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...