Gåsen fra Løkken mellemlander i Hjørring onsdag i efterårsferien

HJØRRING: Moviehouse Hjørring viser lige nu filmen GooseBoy, og onsdag i skolernes efterårsferie klokken 10.30 tager biografens direktør, Benny Bruun, imod en af filmens stjerner - nemlig filmgåsen Nissemand, der spilles af gåsen Fine fra Cirkusgården i Løkken.

Spillefilmen Gooseboy er af Michael Wikke og Steen Rasmussen, og den har drengen Viggo og gåsen ”Nissemand” i hovedrollerne.

Vi følger drengen Viggo, der lever og ånder for spilverdenen. En dag ændres hans liv dog brat, da en gås crash-lander på altanen, og det ovenikøbet viser sig, at gåsen kan tale! Gåsen er desperat for at indhente sin flok, men den har brækket vingen, så Viggo må træde i karakter og hjælpe sin nye ven. Sammen kommer de på en forunderlig og farverig rejse, der viser sig være langt mere krævende, end Viggo nogensinde havde kunnet forestille sig.

I rollen som Viggo er Thomas Ravn, der tidligere har medvirket i ”Kolonien” på DR Ultra, mens gåsen Nissemand bliver spillet af gåsen Fine fra Cirkusgården. Derudover tæller rollelisten Szhirley, Frida Luna Roswall Mattsson, Nicolas Bro, Søren Malling, Rasmus Bjerg, Dario Campeotto og Caroline Henderson samt bandet Humørekspressen.

”Gooseboy” havde biografpremiere torsdag den 3. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...