LØKKEN: En ny mand står bag roret i Huset HAVS’ køkken. Løkkendrengen Dennis Boe Carlsen er hjemvendt til Løkken og skal være med til at få HAVS til at udvikle sig i den rigtige retning. Det sker i samarbejde med kok Rico Bager Sambleben som har været ansat hos HAVS siden starten.

Dennis Boe Carlsen været køkkenchef i flere kendte restauranter. Han var i 2017 og 2018 i finalen som Årets Kok med en 3. plads som bedste resultat.

- Vi er glade og spændte på at få Dennis med på vores team, og er overbevidste om han kan være med til at løfte huset i den retning vi ønsker, siger Jonas Brix, Bella og Kasper Brix samt Jette Nielsen og Christian Middelboe, som er ejergruppen bag Huset HAVS på Sdr. Strandvej.

- Vi har ambition om at udnytte de gode lokale råvarer i vores opland, og vi er sikre på, at dette kan blive en realitet med Dennis’ erfaringer og innovative tilgang til tingene. At samarbejde med vores lokale fiskere og udnytte deres friske fisk er noget der ligger allerhøjeste på listen, uddyber de.

- Vi har oplevelsesdesignet i fokus, og med vores unikke lokale kan vi skabe oplevelser til vores kunder, de ikke nødvendigvis ser andre steder. Vi er sikre på, at Dennis kan være med til at skabe gode oplevelser for vores gæster.

Dennis udtaler selv: Jeg er glad for at komme hjem til Løkken igen, og mærke den udvikling der er sket i byen. Efter den positive start huset allerede har fået, glæder jeg mig vildt meget til at være med til at sætte HAVS på landkortet i Nordjylland og hvorfor ikke også i hele Danmark.

Dennis Boe Carlsen kommer fra en stilling som køkkenchef på Brøndums Hotel, og har tidligere været køkkenchef hos Bryghuset Vendia i Hjørring og Restaurant Bühlmann i Aalborg.

- Vi på HAVS glæder os til samarbejdet og fremtiden med vores nye køkkenkaptajn der er hoppet ombord på HAVS, slutter teamet.

Huset HAVS har åbent året rundt. Blot er der lukket i jul og januar. Når restauranten genåbner i februar, er der fortsat fællesspisning hver anden tirsdag, og der kommer nyheder i form af koncerter. Foreløbig er der planlagt koncert med Alberte Winding fredag den 10. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...