Godsk siger farvel

VRÅ: Henrik Godsk har meddelt bestyrelsen i Kunstbygningen, at han ønsker at bruge mere tid på sin egen kunst i fremtiden. Derfor stopper han i Kunstbygningen med virkning fra den 31. dec. 2019 som leder. Henrik vil herefter alene have til opgave at stå for Kunstbygningens involvering i den internationale biennale for ung, europæisk samtidskunst JCE Biennalen som kurator og konsulent.

- Henrik har været ansat i Kunstbygningen i 6 år. Der er sket mange positive tiltag i perioden. Kunstbygningen er blevet en del af JCE Biennalen og repræsenterer nu Danmark på den internationale biennale. Desuden er kendskabet til Kunstbygningen blevet betydeligt udvidet i perioden, både for publikum og pressen. Kunstbygningen har haft mange flotte tema- og særudstillinger, som vi kan takke Henrik for. Vi kan ikke andet end have fuld forståelse for, at Henrik vil bruge sin tid på sin kunst, og der er ingen tvivl om, at han vil få en flot karriere, både indenlandsk og internationalt, lyder det fra bestyrelsen.

Der er dog kun tale om et farvel til Henrik som leder af Kunstbygningen, da han som nævnt fortsat vil være tilknyttet JCE Biennalen og dermed stadig i perioder vil have sin gang i huset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...