Både julenissen og lokal kendis-gås kigger forbi

LØKKEN: Når Løkken.dk holder julearrangementet ”Jul i den Gamle Badeby” lørdag den 14. og søndag den 15. december får Julemanden konkurrence på kendiseffekt. Der bliver nemlig lejlighed til at møde Danmarks nok mest kendte gås Kloge.

Den nordjyske gås har den ene af to hovedroller i filmen Gooseboy, som er blevet vist i biograferne hen over efteråret. Kloge og dens ejere fra Cirkusgården i Åsendrup tilbragte fem uger i København under optagelserne til Gooseboy.

Man kan møde Kloge - og dens ejere fra Cirkusgården - begge dage kl. 12 - 15, hvor den formentlig vil vise nogle kunster.

I øvrigt er der lagt op til rigtig julehygge i Løkken. Badehusboderne har åbent begge dage kl. 12 - 17. Hen over de to dage er der masser af aktiviteter: Kom og Dans og Kør i limousine med julenissen. Der er også mulighed for at tilmelde sig til en spændende Ravsafari lørdag.

Lørdag eftermiddag er der Luciaoptog på hesteryg. Søndag formiddag er der vandreture fra Torvet, og om eftermiddagen er der åbent i Julemandens Værksted, hvor børn kan få ordnet de sidste julegaver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...