Marked igen på p-pladsen ved JM Festtøj i Poulstrup

POULSTRUP: Lørdag den 15. september fra kl. 10-14 kan man igen komme til Poulstrup og gøre en rigtig god handel, når der afholdes stort bagagerums- og trailermarked på p-pladsen ved JM Festtøj i Poulstrup.

JM Festtøj har til huse i Poulstrups tidligere købmandsbutik på adressen Hovedgaden 32, hvor der nu sælges festtøj, gallakjoler og brudekjoler, samt sko og tilbehør. Butikken ejes af Jette Jensen, der sammen med sin mand Per, har totalrenoveret butikken, så den i dag fremstår rigtig flot.

Den 15. september har Jette også sin butik åben, så det er muligt at se og prøve de mange flotte fest- og brudekjoler, tørklæder, sko, sjal osv. og Jette fortæller, at kjolerne sælges til rigtig billige priser, der vil overraske de fleste. Som sidst kommer fiskebilen også forbi kræmmermarkedet med nystegte fiskefiletter, forskellige røgvarer og varme røde pølser. Traditionen tro rejser Jette og Per deres store telt på pladsen, så det bliver muligt, at spise "indendørs".

Der har været godt gang i tilmeldingen til bagagerums- og trailermarkedet - men det er stadig muligt at få en plads til salg fra trailer eller bagagerum, og det er ganske gratis at være med. Tilmelding kan ske via JM Festtøj’s Facebookside eller med SMS-besked.

HH

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...