SOMMER 2020: Surfskolen North Shore Surf er klar med introkursus og udstyr til alle aldre

Der er surfere i vandet hver dag omkring molen i Løkken. De mange aktiviteter på vandet tiltrækker masser af interesserede tilskuere.

Hvis man selv får lyst til selv at være med, så ligger surfskolen North Shore Surf lige ved nedkørslen på Sdr. Strandvej 18 og tilbyder introkurser.

Et introkursus er af to timers varighed til gæster, som aldrig har prøvet det, men som har lyst til at prøver kræfter med bølgerne. Der medfølger alt udstyr i kurset.

Og surfing er for alle aldre. Selv børn fra tre-års alderen kan få lov at prøve.

North Shore Surf driver desuden både cafe og shop, og de har et tæt samarbejde med den nystiftede Løkken Surf Klub. Sammen er de med til at skabe et levende surfermiljø ved stranden i Løkken.

- Etableringen af Løkken Surf Klub er allerede blevet en medlemssucces, som har hele Vendsyssel som opland. Vandsport er en tendens i tiden, og vi er ikke i tvivl om, at Løkken står over for en eksplosiv udvikling af surfermiljøet, fastslår brødrene Jonas og Kasper Brix, som er ejere af North Shore Surf.

- Surfing klæder simpelthen Løkken, tilføjer de.

North Shore Surf indgår i et naturligt samarbejde med Løkken Surf Klub om instruktører og udstyr.

North Shore Surf har også et fast samarbejde med flere folkeskoler og efterskoler. De kommer der bl.a. som en del af deres idrætsundervisning.

Blandt andet samarbejdes der også med Løkken skole og GVL om at få etableret en skaterbane ved skolen.

Desuden er der gode muligheder for at få nogle af de store surfkonkurrencer placeret i Løkken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...