Ny bestyrelse er trådt til i klubben

LØKKEN: Ved en ekstraordinær generalforsamling er det lykkedes at få samlet en ny bestyrelse til det fremtidige arbejde i Svømmeklubben Sømærket i Løkken.

- Vi ligger på et stabilt medlemstal omkring de 110-15 stykker og vores økonomi er god, så alt i alt en velkonsolideret Svømmeklub, kunne formanden Joan Kristensen blandt andet fortælle.

På den tidligere ordinære generalforsamling var det ikke muligt at skaffe de nødvendige bestyrelsesmedlemmer, og bestyrelsen frygtede, at man desværre kunne blive nødt til at lukke klubben.

Flere forældre til klubbens yngste svømmere - og en enkelt bedsteforælder trådte heldigvis til, og nu består bestyrelsen af følgende medlemmer: Joan Kristensen, Jonas Holt Kjærsgaard, Maria Grønhøj Andersen, Lena Rye og Anne Dorte Ussing. Som suppleanter tiltrådte Morten Dybro Søndelev og Mads Nielsen.

Ud af bestyrelsen trådte Brian Pape og Pia Buhelt, og der skal lyde en stor tak for det store stykke arbejde de begge har ydet.

Den nye bestyrelse er nu klar til at trække i arbejdstøjet, og ved førstkommende bestyrelsesmøde vil der finde en konstituering sted.

På den ekstraordinære generalforsamling fremlagde Joan Kristensen formandens beretning.

Formanden omtalte klubbens traditionelle aktiviteter, såsom juleafslutning, mærkesvømning og klubmesterskab.

Blandt andet er der afholdt begynderstævne i april, hvor 83 svømmere deltog. Heraf var 12 af dem vores egne. Så med trænere, forældre, bedsteforældre og officials i hallen var vi over 200 mennesker i hallen den dag. Tak til de forældre, som hjalp med alle de praktiske ting i hallen, både før, under og efter. Vi kan ikke holde sådan et arrangement uden jeres hjælp.

Klubben håber at afholde minitriatlon næste år i maj.

I løbet af den forgangne sommer har klubben haft madbod til Løkken Koncerten, som altid har mange frivillige. En efterhånden fast stab, der kommer igen år efter år. Tak for det! Og igen i år har Ocean Rescue Camp i uge 29 været en succes med 30 deltagere. Faktisk var campen Danmarks største.

- Vores trænersituation er stadig udfordret. Det er især svært at få voksne trænere, fortalte formanden.

Svømmeklubben starter til januar en ny omgang babysvømning seks søndag formiddage. Man kan læse mere om det og de andre hold klubben tilbyder på klubbens hjemmeside: smrket.klub-modul.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...