LØKKEN: Svømmeklubben Sømærket er i gang igen efter et par ugers vinterferie. Klubben har udsendt information der vedrører den næste tids aktiviteter.

Søndag den 5. april afvikles det sidste begynderstævne i samarbejde med Dansk

Svømmeunion. Denne gang foregår stævnet i Støvring hos svømmeklubben Pingvinen. En separat invitation til holdene kommer snarest.

Der er allerede nu åbnet for tilmelding til årets Ocean Rescue Camp i Løkken. Det er Svømmeklubben Sømærket der afvikler campen på stranden i Løkken i uge 29 i samarbejde med DGI. Mandag den 13. juli - fredag d. 17. juli. Emil Ussing og Frederik West Egerup er trænere på campen.

Interesserede kan læse meget mere Ocean Rescue Camp i Løkken

Løkken Koncert afvikles lørdag den 11. juli.

- Svømmeklubben Sømærket har en bod på koncertpladsen, hvor vi de senere år har solgt pulled pork burgere. Inden længe begynder planlægningen af den kommende koncert, og vi vil gerne have en/to voksen/voksne til at overtage tjansen som svømmeklubbens områdeleder.

Husk at sætte kryds i kalenderen torsdag den 23. april kl. 17-20, for der slutter vi sæsonen af med et brag af et sjovt og nervepirrende klubmesterskab for alle vores børnehold.

- Allerede nu ved vi, at vi får brug for trænere til den kommende sæson.

Vi har brug for jeres hjælp, så vi får fundet de helt rigtige, til at stå for undervisningen af minimum to børnehold samt voksensvømning.

Den allervigtigste kompetence er, at man har LYST til at undervise børn, unge og voksne. Dernæst skal man være over 18 år, gerne ældre. Selvfølgelig skal man kunne svømme - men det er ikke et krav til trænere, at de har været/er konkurrencesvømmere.

- Vi tilbyder kurser, så man bliver rigtig godt klædt på til at undervise, og klubben giver også godtgørelse for det frivillige arbejde. Kender I nogen, så fortæl om vores klub, så vi kan tilbyde hold igen til næste sæson, slutter Anne Dorte Ussing på bestyrelsens vegne.

Kontakt: mail annedorteussing@gmail.com Tlf: 22521715

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...