LØKKEN: Race for Oceans starter på Sylt og over de efterfølgende 10 dage bevæger elitesvømmeren Signe Simonsen sig med stafetten op langs vestkysten til Skagen.

Race for Oceans en event, der henvender sig til alle med passion for havet. Formålet er at skabe fokus på den stigende plastikforurening i havene omkring os, og eventen arbejder op imod FN’s ”Verdensmål 14 - Livet i havet”. Det er andet år i træk, at eventen finder sted.

- De sidste tre dage af Race for Oceans vil foregå i Nordjylland, hvor vi starter fredag den 7. august ved Slettestrand for at bevæger os nord over via Rødhus, Blokhus, Saltum og Grønhøj for at slutte dagen ved North Shore Surf i Løkken. Dagen efter, lørdag den 8. august, går turen fra Løkken over Lønstrup og videre op til Skallerup Seaside Resort. Den sidste dag af Race for Oceans går fra Skallerup Klit og hele vejen langs kysten op til Skagen, hvor vi slutter på Grenen.

Det fortæller Jørn Henrik Levy Rasmussen som er ambassadør & frivillig for Race for Oceans.

Udover selve sportseventen, er det værd at fremhæve følgende aktiviteter i Nordjylland:

Fredag d. 7. august afholder Race for Oceans sammen med Sol & Strand Beach Clean-up kl. 09.00-10.30 ved Blokhus Strand, og kl. 13.00-14.30 ved Grønhøj Strand.

I samarbejde med Vestevent, Outnature, North Shore Surf og Huset Havs afholdes Beach Clean-up lørdag d. 8. august kl. 08.30-10.00 på Løkken Strand og kl. 10.30-12.00 ved Lønstrup Strand, 100 m syd for Redningshuset.

I samarbejde med Skallerup Seaside Resort afholdes Beach Clean-up søndag d. 9. august kl. 09.00-10.30 på stranden ud for Skallerup Seaside Resort, og Kl. 13.30-15.00 nord for Solnedgangspladsen i Gl. Skagen.

- Det er vores håb at så mange som muligt vil hjælpe med at sprede det gode budskab, samt ikke mindst tage jeres venner og familie med, og deltage i en af Race for Oceans events. Tak for jeres støtte, lyder det fra Jørn Henrik Levy Rasmussen på vegne af Race for Oceans

Du kan læse mere om Race for Oceans på www.raceforoceans.org eller følge os på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...