Fælles U12 drengehold fra Hundelev og Løkken kom på vinderkurs i Skagen

LØKKEN/HUNDELEV: Det har været en varm og ikke mindst travl fodboldsommer for HB/GVL’s U12 drengehold. Det startede i uge 27, hvor størstedelen af spillerne deltog på GVL’s traditionsrige fodboldskole. En skole hvor børnene for alvor får trænet deres tekniske færdigheder.

- Det gav masser af træningspas og ikke mindst træningstimer til alle drengene. En skole som udover det fodboldmæssige også har enorm afsmitning på de sociale og nye kammeratskaber som udvikles år for år, påpeger bestyrelsesmedlem i GVL Jens Sørensen.

Størstedelen af holdet var igen i år repræsenteret til årets Løkken koncert som frivillige hjælpere. Arbejdsopgaven på affaldsholdet blev udfyldt. Indsatsen til årets Løkken Koncert, samt uddeling af Løkken Koncert flyeres, er i den grad med til at tømre holdet sammen socialt og har også resulteret i en fantastisk opbakning fra forældregruppen.

I uge 30 var kalenderen igen ryddet, og der stod fodbold på programmet. Holdet skulle for første gang slå sine folder til Dana Cup i Hjørring. Der var sommerfugle i maven allerede under indmarchen, der foregik sammen med de mange forskellige nationaliteter.

Drengene sikrede sig en klar førsteplads i puljen med maksimum point. Sejre mod norske, engelske, ukrainske hold betød, at holdet gik videre til A slutspillet. Efter mange tætte og meget spændende kampe blev kvartfinalen og de senere cup vindere fra Peru endestationen for holdet.

- En fantastisk flot debut og indsats til Dana Cup, som forhåbentlig skal gentages i 2019, i hvert fald hvis man spørger spillerne, siger Jens Sørensen.

Efter par ugers fodboldfrihed til spillerne kaldte Skagen og Mini Skaw Cup.

- Efter en klar puljesejr stod vi i semifinalen hvor Sæby ventede. Det blev et drama af format og blev for øvrigt først afgjort efter straffesparkskonkurrence. I finalen ventede Aalborg KFUM.

- Disciplineret indsats, godt kammeratskab og kanon hårdt arbejde resulterede i en sejr på 3-2. Det var en flok meget trætte HB/GVL spillere der fortjent kunne rejse hjem fra Skagen, for øvrigt med hver deres kæmpe pokal. Pokaler der størrelsesmæssigt får Champions Leauge pokalen til at "blegne".

- Ovenstående deltagelse i cups er kun muligt i kraft af støtten, som begge samarbejdsklubber, Hundelev Boldklub og GVL Løkken tilbyder, samt et meget engageret trekløver bestående af de tre trænere Henrik Eriksen, Metin Aynal og Charlotte Højrup, lyder det rosende fra Jens Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...