Sol og strand vil give tilskud til etablering af søer, tilskud til molefestival og udflugter i naturen

LØKKEN: Etablering af søer, tilskud til molefestival og udflugter i naturen.

Disse tre initiativer vil i år alle få glæde af et nyt tiltag ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

- Vi har modtaget nogle spændende ansøgninger, som vidne om, at der er mange ildsjæle, som vil det bedste for vores lokalområde, og det er rigtigt glædeligt, siger bureauchef Gabriele Greiner fra Sol og Strand i Løkken.

Efter at have gennemgået de indkomne ansøgninger har Gabriele Greiner fundet frem til tre kandidater, der alle kan se frem til en pose penge.

Løkken Molefestival, der er en hyldest til molen, fiskeriet og byens historie, har søgt om tilskud til eventen.

Desuden har Gabriele Greiner besluttet at pege på Nr. Lyngby Sølaug, som er ved at etablere to søer ved Lyngbyvej til glæde for såvel lokalbefolkningen som gæsterne, der besøger området.

Endelig er Fonden Kaj Kjær Flora & Fauna indstillet. Fonden arrangerer blandt andet ture i området ved Munkens Klit, hvor man kan lære om naturen, landbruget og historien.

- Der er tale om tre rigtig gode projekter, og heldigvis vil alle nominerede få del i håndsrækningen på de 50.000 kroner. Det er nemlig op til husejerne, der er tilknyttet vores bureau, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede, siger Gabriele Greiner.

De tre kandidater skal nu i gang med at producere en video, som fortæller om projektet. Herefter får husejerne mulighed for at afgive deres stemme, og i august løftes sløret for, hvordan pengene fordeles

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...