NR. LYNGBY: Hos Raunsmed er der fuld gang i en masse selvom det som sådan er uden for sæsonen i det lille lokalsamfund i Nr. Lyngby.

Lørdag den 3. november holder Raunsmed Fjerkræfarm åben hus, med frem visning af nye gårdbutik.

- I den nye butik vil man kunne finde stort set alt til hobby dyr, det vil sige Danmarks størst udvalg af fjerkræ foder samt foder til hunde, katte, heste og duer samt en del tilbehør til dyr, oplyser Raunsmed familien.

Butikken rummer også en afdeling med Raunsmeds Fjerkræ produkter det vil sige Frilands ænder, gæs, kalkun, suppehøns og landkyllinger som alt sammen er opvokset på fjerkræframen og slagtet på Raunsmed Fjerkræslagteri. Der vil være smags prøver hele dagen på div. fjerkræ produkter.

- Vi gælder Os til at fremvise vores nye lokaler og ejendom her vil man også kunne se hvordan vores fjerkræ lever, der vil også være fremvisning på vores lille fjerkræslagteri her vil man også i løbet af dagen få lov til at prøve slagte en and. Så der er aktiviter for alle aldre den 3. november på Raunsmed Fjerkræfarm på Lyngbyvej, fortæller de.

Restaurant Lyngby Mølle drives også af familien Raunsmed og her er der også fuldt program de næste par måneder.

- Hver søndag er der stort set fuldt booket til søndag buffet, vi har gæster fra hele Vendsyssel og må til tider melde alt booket om søndagen, lyder det i foromtalen.

Mortensaften er i år udvidet så der hele tre aftner med andesteg, der starter fredag den 9. november med and og risalamande, lørdag den 10. november gourmet menu samt vinsmagning.

Der venter helt sikker en god, indholdsrig og underholdende stund, når vi denne aften igen får besøg af den toscanske vinbonde Lorenzo Miceli. Lorenzo producerer årligt godt 20.000 fl. økologisk vin på vingården Antico borgo di Sugame i det centrale Toscana mellem Firenze og Siena, fortæller Raunsmed familien.

Udover vin producerer Lorenzo også en smule olivenolie, og så har familien travlt med at tage imod turister, der holder ferie i en af de ni charmerende lejligheder, som findes på middelaldergården.

Restaurant Møllen har tilberedt en speciel Mortens-aften menu til denne aften, og Lorenzo har valgt de bedste af sine klassiske vine.

Søndag den 11. november er der også andesteg og risalamande på menuen, så man kan sige der er hel tre dag med rap på Møllen.

Hver søndag fra den 18. november er der Nordjyske julebuffet, både til frokost og aften, med masser af god hjemmelavet mad.

Julebal med Kim og Hallo den 30. november, hvor der forventes fuldt hus på Møllen.

- Vi har næsten udsolgt så vi forventer en aften hvor danse gulvet er helt fyldt.

Endelig er der julebal den 15. december med Smokehouse, så selvom det er ude for sæson sker der en del i lille Nr. Lyngby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...