LØKKEN: Løkken VVS og Ventilation Aps hedder et nyt håndværkerfirma i Løkken. Det er 31 årige Kasper H. Nielsen som har startet ny VVS forretning i Løkken.

Forretningen drives fra Vendelbogade 30 i Løkken. En ejendom som den unge håndværker i efteråret købte sammen med sin kæreste, og som de nu er i fuld gang med at renovere. Parret stammer henholdsvis fra Poulstrup og Vrensted, og de er allerede flyttet ind i den bagerste del at huset, mens renoveringen står på.

Kasper H. Nielsen er udlært hos Hæstrup VVS. Han har senest været ansat hos Bravida som projektleder og har dermed en solid uddannelse og godt kendskab til VVS og ventilation.

- Efter at jeg i 2015 tog uddannelsen som VVS installatør, har jeg haft lyst til at arbejde for mig selv, siger Kasper H. Nielsen.

- Jeg kan godt lide den nære kontakt med kunderne og give råd og vejledning, så kunden får netop den løsning, som passer bedst for den enkelte. Jeg tror på, at der er basis for et lille serviceminded VVS firma til at betjene kunder i Løkken og opland, forklarer han videre.

- Ingen opgave er for lille, jeg rykker også ud hvis vandhanen drypper, men klarer i øvrigt alle former for VVS og ventilation indenfor renovering og nybyggeri.

Indtil videre er der kun Kasper H. Nielsen selv i virksomheden, så kunderne kan være sikker på, at det er mester selv, som de kommer til at tale med og som også udfører opgaven.

- Så må vi se, om der på sigt bliver arbejde nok til at ansætte en mand eller to, slutter Kasper H. Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...