Klubben ligger i hvert stille resten af sæsonen

RAKKEBY: Rakkeby Ungdomsklub lukker - i hvert fald midlertidig.

Da Rakkeby Ungdomsklub d. 4. september startede op på efterårssæsonen 2018, mødte der kun 3 medlemmer op.

Bestyrelsen for klubben har i de efterfølgende uger forsøgt at skaffe flere medlemmer, dog uden held.

Da bestyrelsen mener, at 3 medlemmer er et for lille grundlag til, at klubben kan holde åben hver uge, har den besluttet at sætte klubben i bero i resten af 2018 og nok også forårssæsonen 2019.

Rakkeby Ungdomsklub blev formelt oprettet ved en stiftende generalforsamling i marts 2001. Klubben havde dog eksisteret nogle år forinden, men i 2001 vedtog folketinget en ny folkeoplysningslov, der medfødte, at klubben skulle være en selvstændig forening med egen bestyrelse og et sæt vedtægter og et regnskab.

Dengang var der 18 klubmedlemmer i alderen fra 6. klasse og op til 18 år.

I dag henvender klubben sig til børn og unge fra 4. til 9. klasse. Fra 2014 hvor der var 16 medlemmer, har medlemstallet været støt faldende til 7 medlemmer i forårssæsonen 2017.

Bestyrelsen afventer og ser, om der skulle være grundlag for at starte ungdomsklubben op igen efter nytår, eller når et nyt skoleår starter i august 2019.

Indtil da vil bestyrelsen arbejde på at afholde et arrangement eller to for målgruppen i et forsøg på at skabe fornyet interesse omkring klubben, og derved måske lokke flere interesserede til.

HJ

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...