LØKKEN: Det er et usædvanligt år i år, og meget er anderledes. Mange foreninger fik ikke holdt ordinær generalforsamling indenfor normal tidsfrist.

Det gælder blandt andre Løkken Brugsforening. Og det er da absolut heller ikke nogen almindelig generalforsamling, som foreningen nu indkalder til torsdag den 9. juli i SuperBrugsen Løkken.

Bestyrelsen anmoder nemlig medlemmerne om ikke at møde op til årets generalforsamling på baggrund af covid-19 situationen., og de der alligevel ønsker at deltage, skal tilmelde sig til uddeler Mogens Knudsen. Det oplyses desuden, at der er fredsvalg på alle pladser i bestyrelsen.

- Løkken Brugsforening har nu afsluttet sit 100 års jubilæumsår i Superrugsen. Afslutningen på jubilæumsåret blev dog noget anderledes, da coronavirus kom til Danmark og forsamlingsforbuddet blev vedtaget. Derfor valgte bestyrelsen, at udskyde årets generalforsamling. Først på ubestemt tid, da alting var usikkert, fortæller Mogens Knudsen.

- Nu har vi valgt at sætte en dato på generalforsamlingen, men bestyrelsen opfordrer samtidig medlemmerne til at blive væk, da sundhedsmyndighederne stadig anbefaler, at større forsamlinger ikke må mødes endnu.

- Det har der været stor forståelse for blandt medlemmerne. Vi vil i stedet for kigge ind i efteråret og følge udviklingen med corona, og se om der bliver mulighed for at samle kunder og medlemmer til nogle gode efterårsarrangementer, siger han.

Meldingen lyder, at SuperBrugsen Løkken fik på mange måder et rigtig godt jubilæumsår. Butiksvareomsætningen steg med 7 % , hvilket var langt bedre end forventet, og brændstofsalget steg med ca. 1.5 %.

Resultatet blev på 3.3 mio. før skat hvilket var 1.1 mio. bedre end det budgetterede.

Der har i året løb været mange aktiviteter i forretningen, som kunder og medlemmer flittigt har bakket op om. Derudover er der også uddelt mange sponsorater igennem Jubilæumsfonden, hvor flere lokale initiativer er blevet tilgodeset.

Ok samarbejdet har også smittet godt af lokalt med en check til Vrensted og Omegns Rideklub og Løkken Golfklub.

- Kædens bedste NPS – resultat: 2019 blev også året hvor SuperBrusgen Løkken blev den bedste i kæden, når man spørger omkring kundetilfredsheden. – og det er vi meget stolte og ydmyge over.

- Vi vil også i 2020 gøre os umage med at lytte til vores kunder og imødekomme de mange gode tiltag der bliver foreslået. Vi har allerede mange spændende projekter på agendaen, lover uddeleren.

100 års jubilæums historie. Der blev også udarbejdet en 100 års fortælling omkring Brugsens historie. Det blev til en 8 siders avis, som gode lokale kræfter havde udarbejdet for Løkken Brugsforening. Bladet kan stadig hentes i butikken.

- Det er vi dem meget taknemmelige for.

- I dette jubilæumsår investerede vi også i ny julebelysning som skulle understøtte den gode julestemning i Løkken. Tændingen af de nye lys blev markeret med fest, julesalmer, gløgg og æbleskiver, og med et stort fremmøde til følge.

Løkken Brugsforening vil gerne ønske alle kunder og medlemmer en rigtig god sommer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...