15 deltagere af Vandregruppen i 9480 under Kulturhus Løkken samlede i alt ca. 50 kg. affald på rute 3 Løkken by på en vandretur for ”Ren Natur” indsamling. Det gav 3000 kr. i fælleskassen som vi blive anvendt til en oplevelse for medlemmerne.

Ren Natur er et frivilligheds- og sponsorkoncept, hvor foreninger, mod at samle henkastet affald i deres tilhørskommune, kan tjene sponsormidler.

- Der var dåser, slikpapir og utroligt mange cigaretskod samt hundeposer med indhold, fortæller Jonna Liv Jensen fra Kulturhus Løkken som stod for arrangementet.

- Vi fandt også en cykel med kurv, en større jernkonstruktion og flere hjulkapsler, men disse ting har vi tippet til kommunens folk, tilføjer hun.

Efter vandretur/affaldsindsamling var der hygge i Friluftshuset på Markedspladsen, og der blev nyt pizza sponsoreret af Restaurant Søborg, Løkken.

Ren Natur er ejet og ledet af Hold Danmark Rent og er et samarbejde mellem kommuner, frivillig- og foreningslivet og det lokale erhvervsliv.

Alle er velkommen til at deltage i Kulturhus Løkkens vandreture. Der er ture onsdag og søndag 10-12. Mødested Løkken Bibliotek/ Kulturhus Løkken. Vandregruppen 9480 kan findes på Facebook eller man møder bare op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...