Teateret er klar til festlig sæsonåbning 14. august med underholdning og præsentation af sæsonen

VENDSYSSEL: Den nye sæson på Vendsyssel Teater skydes i gang med en festlig sæsonåbning 14. august, hvor teatret vanen tro byder på en eftermiddag med underholdning og præsentation af sæsonens repertoire.

- Sæsonåbningen plejer at være en festlig dag. Vi sørger for god underholdning fra scenen og lidt koldt og lunt til ganen fra ’Hos Uffe’. Arrangementet har de seneste år udviklet sig til noget af et tilløbsstykke, og det er bare en rigtig god måde at skyde sæsonen i gang på – uformelt, afslappet og fornøjeligt – og i år med afstand i vores store sal, siger teaterdirektør Lars Sennels

Det fulde program for sæsonåbningen er endnu ikke helt på plads. Men mon ikke, der møder en Julie op? Et navn man støder på flere gange i sæson 20/21s forestillinger er nemlig Julie. Dette har teatret valgt at markere med en rabat til alle Julie’r, der får 50 procent rabat på to løssalgsbilletter til seks udvalgte forestillinger.

- Det er Julies sæson. Det viste sig, at der var flere ”Julier” i vores forestillinger, så vi valgte at lave en gimmick ud af det, og derfor får alle, der hedder Julie rabat på udvalgte forestillinger, fortæller Lars Sennels.

Den kommende sæson bliver på flere måder anderledes end vanligt. På grund af Corona-pande-mien er der en lang række sikkerhedsforanstaltninger, der bliver taget højde for.

- Heldigvis er der stor interesse for den kommende sæson. Vi er helt parate til at tage imod publikum, og alle kan føle sig helt sikre, når de besøger Vendsyssel Teater. Vi har indtil videre kun solgt hvert andet sæde, og vi følger i det hele taget myndighedernes anvisninger og opdateringer meget nøje. Hvis man vil vide endnu mere, kan man nu også abonnere på vores nye nyhedsbrev, der både fortæller om coronasituationen men også om alle mulige andre spændende teaterting, fortæller Lars Sennels.

Allerede i næste uge, vender en del af den normale hverdag dog tilbage til teatret. Der er der prøvestart på ”Kiksekartellet”, som er sæsonens første egenproduktion. Instruktøren er den populære morskabsinstruktør Joy-Maria Frederiksen. Forestillingen er skrevet af Pernille Sørensen, som mange kender fra bl.a. revyscenen, hvor hun tidligere har været med i Hjørring Revyen. Hun er også med på rollelisten, som yderligere tæller Søren Hauch-Fausbøll, Bente Eskesen, Hanne Laursen og Robin Haslund-Buch.

Holdet har allerede været samlet i København, men teatret ser frem til, at de alle ”flytter ind” på Vendsyssel Teater fra mandag 11. august, så de er klar til premieren 17. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...