LØKKEN: Hvordan er Vadehavet og marsken dannet? Hvordan har tidevand og stormfloder påvirket området? Hvordan ser fremtiden her ud med tanke på de invasive arter og den globale opvarmning?

Biolog Uwe Lindholdt, der har været med til at skrive bøger om Vadehavet og Nordsøkystens dyrerige og plantearter, vil besvare nogle af disse spørgsmål og desuden fortælle meget mere om, hvordan Vadehavet - verdensarv og nationalpark - og marsken fungerer som trækfugles spisekammer og som yngleområde for mange forskellige fuglearter.

Det sker, når han besøger Løkken Bibliotek mandag den 22. oktober kl. 19 til et foredrag, hvor han også vil komme ind på det generelle dyre- og planteliv i Vadehavet - for ikke at glemme menneskers udnyttelse af samme.

Uwe Lindholdt er cand.scient. i biologi og kemi og er aktiv i Danmarks Naturfredningsforening, hvor han fra 1988 til 2004 var formand. Han har været med til at etablere flere miljø- og naturgrupper på Grønland og holder desuden også klimaforedrag.

Der tages entré (50 kr.) til foredraget, og billetter skal købes forinden enten på biblioteket eller på www.billetten.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...