RAKKEBY/AABYBRO: I år afholder Vildmoseporten Biersted Mosevej 277 9440 Aabybro sin traditionsrige Påskeudstilling for 14. gang med 14 dygtige kunstnere fra det nordjyske område skærtorsdag og langfredag kl. 10-16. Blandt andet udstiller tidligere sognepræst i Rakkeby Viggo Noe malerier.

Udstillingen åbnes af folketingsmedlem Marianne Jelved og musik af jagthornsblæserne fra Aabybro, der spiller vellydende melodier på scenen i den gamle flotte trælade.

Fra den spæde start i 2006 med 8 kunstnere, er der nu blevet tradition for, at vi har 14 kunstnere, der udstiller fra mange forskellige kunstgrene og udstillingen åbnes hvert år med en person, der er kendt i lokalområdet.

I år bliver udstillingen åbnet af folketingsmedlem, Marianne Bruus Jelved.

Marianne Jelved er folkeoplysningsordfører, kirkeordfører, ordfører for de frie skoler, skoleordfører, socialordfører, kulturordfører, medieordfører for det radikale venstre

Tilbage fra tidligere års udstillere er Lotte Krage, der udstiller smykker og Annelise Pedersbæk med pileflet til taskefremstilling ligesom Eva Holberg fra Klokkerholm præsenterer hjemmevævede ting

Træarbejde er repræsenteret med 2 kunstnere, nemlig Erik Sørensen fra Hjørring og Vera og Bjarne Agger.Ulla Luther Sørensen debuterer med keramiske værker, ligesom Lone Høy fremstiller ting i glas. Desuden Elsebeth Aastrup med keramiske værker.

Som repræsentanter for tekstilkunsten har vi Mariann Lykke fra Skagen og Anna Mette Andersen fra Manne, der arbejder med eco print. Malerkunsten repræsenteret med 3 spændende kunstnere, Viggo Noe, Bjarne Nielsen og Jette Crandal og stenkunstneren Mogens Nielsen.

Det er en salgsudstilling, så der er god mulighed for at få et kunstværk med hjem

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...