LØKKEN: Før denne sæson overtog seniorparret Gitte Pedersen og Jørgen Olesen ”Villa Vendel” Bed & Breakfast på Harald Fischers Vej i Løkken.

De nye ejere er netop nu i overvejelse om at indrette privatbolig i ejendommens sidebygning og flytte fast til byen.

Efter et langt og spændende liv på arbejdsmarkedet - heraf de seneste 30 år som selvstændige indenfor hotel- og restaurantbranchen i henholdsvis Herning og Skagen - solgte parret i foråret 2019 deres hotel i Skagen, for at gå på pension.

- Pensionisttilværelsen i Aalborg blev imidlertid for kedelig, så da Villa Vendel blev annonceret til salg, var vi ikke sene til at slå til, siger Gitte.

- Ved en tidligere lejlighed har vi overnattet på stedet, som har en god og lang historie bag sig. Villa Vendel har de seneste 36 år været drevet som en meget velrenommeret Bed & Breakfast forretning, og det har de nye ejere ikke tænkt sig at lave om på, forlyder det.

De tidligere ejere familien Wulff har igennem 34 år - fra 1984 til 2018 - i den grad sat deres præg på Villa Vendel og opbygget stedet til det, vi kender i dag.

I den mellemliggende periode frem til april 2020 var stedet ejet og drevet af Mitzi og Kim.

Villa Vendel indeholder 6 værelsesenheder alle med eget toilet og bad, heraf 2 små lejligheder med køkkenniche. Alle værelser er charmerende indrettet som en tidslomme, der kan henføres til forholdene fra den populære TV-serie ”Badehotellet”. Desuden indeholder stedet et skønt havemiljø med orangeri, terrasser og gårdhave samt parkeringspladser.

Bygningen ud mod Harald Fischers Vej indeholder ligeledes en lille privatbolig, som de ny ejere har planer om lade indgå som fællesareal / spisestue for gæsterne. Dette falder i tråd med parrets planer, om etablering af en ny og større privatbolig indrettet i sidebygningen på 1. sal.

Ejendommen er en gammel købmandsgård, og dele af indretningen står stadig som dengang. Blandt andet den gamle hestestald med pigstensbelægning.

Pensionister på deltid.

Gitte og Jørgen vil kombinere tilværelsen som B & B værter med en pensionisttilværelse, som så kan nydes på deltid.

- Driften af Bed & Breakfast forretningen vil vi holde åben for gæster i ca. 100 dage om året fra sidst i maj til begyndelsen af september. Her udover er det tanken at tilbyde hele forhuset til udlejning for familiesammenkomster eller lignende, med overnatning i minimum 2 døgn.

- Vi er kommet rigtig godt fra start. Fra midt i juni har vi haft en forrygende sæson, og vi er positivt overraskede over antallet af gæster.

- Desuden føler vi os godt modtaget i Løkken, så måske ender det med, at vi bliver Løkkenboer på heltid slutter Gitte og Jørgen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...