Klubben har også fejret 25 års jubilæum

VRÅ: - I Vrå er der ikke mange steder der kan huse os, 60 medlemmer med borde og andet grej, men heldigvis meldte Vrå Højskole sig. Vi fik en god aftale med dem, og vi har fået ideelle forhold, fortalte formanden for Vrå Bridgeklub Ole Holmen Andersen på klubbens årsmøde i forbindelse med, at Møllegården, hvor man hidtil har spillet bridge er lukket ned som acylcenter.

Formanden kunne også fortælle, at sidste år blev afsluttet med at fejre klubbens 25. års jubilæum.

Klubmestre blev som tidligere Over Høg og Jørn Staugaard, men også mange andre af klubbens medlemmer gjorde sig bemærket med 1. og 2 pladser i bl.a. Brønderslev Bridgeklub.

- Vi vil som andre klubber gerne have yngre medlemmer med og kan bl.a. tilbyde begynderlektioner i både Hjørring og Brønderslev.

- Vi har et godt samarbejde med Brønderslev Bridgeklub. Efter mange års brug, er vores hjælpemidler ved at være nedslidte og nye muligheder melder sig men det koster jo en stor investering.

Klubben har derfor søgt om støtte fra SE Vækstpulje Nyfors.

Vi skal bruge ny bridgemate. En bridgemate er en lille computer der står på hvert bridgebord. Her taster man meldingerne og resultaterne ind som så senere kan aflæses på klubbens hjemmeside. Spillerne kan så sammenligne, hvordan der er spillet ved de andre borde, idet vi alle spiller de samme kort. Det kræver så en computer i spillelokalet.

- Vi ansøgte om tilskud på kr. 28.990.- i SE Fonden, og har netop fået meddelelse om, at det ansøgte er bevilget, hvilket vi naturligvis er meget glade for.

Vi kan nu bryste os med, at vi er med på alt det nyeste, så vi også på det punkt er klar til at tage imod nye medlemmer, sagde formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...