50 mand er i gang med revyen, som har premiere i oktober

VRÅ: Forleden aften var hele revyholdet samlet til fælles start. Der er ca. 50 mand i gang, når årets revy skal laves. Det kan være svært at forstå, når man ser en forestilling, men det er kun toppen af isbjerget man ser.

Stemningen var høj, og startkådheden lod sig ikke dæmpe. Anne-Mette Nors er endnu engang instruktør, og Andreas Svaneborg endnu engang Kapelmester - begge rutinerede revyfolk, og man er allerede begyndt at øve i Hønsehuset.

Tekstforfatterne har været flittige, siger Anne-Mette. Der er kommet rigtig mange tekster, og hun er - trods tørken - meget godt tilfreds "mæ awlt". Revyen spiller 6 gange i perioden fra fredag d. 5. til fredag d. 12. oktober....og for første gang i revyens 40 - 50-årige historie, skal billetterne nu bestilles elektronisk. Det lover amatørteaterfolkene at fortælle meget mere om - og også om, hvordan hjælpen er nær....og hvem ved, om det ender med at blive et nummer i revyen

Et par gode råd her på falderebet: Vær ude i god tid - og få evt. børn eller børnebørn til at hjælpe...så skal det nok lykkes.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...