Vrå Revy med tradition og fornyelse.

Overskriften er bred, men ingen ved om den dækker indholdet i revyen thi kun skuespillere, instruktør og kapelmester ved noget om det...nå, ja og så tekstforfatterne. Men det man ved, holdes ind til videre tæt til kroppen. Overskriften dækker i højere grad over billet logistik, Revy-menu i ICV osv.

Billetter til revyen skal i år købes online...altså over computeren. Man behøver ikke være it-ingeniør, maskinmester eller i familie med Bill Gates for at finde ud af det.

På www.datsbilletten.dk - kan man købe sin billet på alle tider af døgnet. Hvis det kniber, kan man givetvis få hjælp af børn og børnebørn - eller naboen.

Man har fra selv ikke rutinerede brugere hørt, at det er ikke så svært. Men det er godt at vide at der på hjemmesiden er et "billede" til hver af vore 6 forestillinger, siger Lisbeth Bak, der er formand for VAT. Man skal så klikke på billedet med den dato, hvor man ønsker sin billet....og så kan man se, om der er billetter tilbage.

Men vi er klar med back-up, siger revyfolkene, der ikke vil svigte sine trofaste kunder.

Man har oprettet en "hotline-nødtelefon", så man på alle hverdage mellem kl. 18.00 og 19.00 kan ringe til teatrets telefon 28 85 13 30 og Lisbeth Bak vi være klar med hjælp. Man kan også sende en mail til vraaamatoerteater@gmail.com og få svar inden for 24 timer.

Det er også nyt, at man i år laver en eftermiddagsforestilling. Det er søndag den 7. oktober kl. 15.00 - og den er der allerede stor efterspørgsel på. Og så til noget, der er blevet en tradition.

Torsdag d. 11. og fredag d. 12. oktober er der mulighed for at starte aftenen med en lækker Revybuffet i Idrætscenter Vendsyssel, til kr. 150,- kr.

Buffetbilletter kan købes i cafeen i Idrætscenter Vendsyssel - eller man kan sende kr. 150,- kr via mobilpay 15 695 og skrive: Revybuffet + dato (11/10 eller 12/10) i teksten, så gælder kvitteringen som spisebillet..

Det var så fornyelserne, og man kunne så spagfærdigt spørge: Er der slet ingen traditioner: Jo, siger revyfolkene. Der er mange....og en af dem er, at Lindy er med.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...