Pengene kommer fra Mejeriernes Skolemælksordning

VRÅ: Vrå Skole får 5000 kroner til kursus hos Helteskolen. Pengene kommer fra Mejeriernes Skolemælksordning, som to gange om året giver penge til aktiviteter eller ting, som gør hverdagen sjovere og bedre for eleverne landet over.

Med pengene kan eleverne i 2.X på Vrå Skole i Vrå se frem til at lære at få bedre krops-, impuls- og følelseskontrol med et koncept fra Helteskolen. Det vil også bidrage til mere bevægelse og aktiv læring.

Vrå Skole er ikke alene om at være heldig med at få del i Skolemælkslegatet. 26 klasser/skoler får denne gang 100.000 kr. fra Skolemælkslegatet, som uddeles forår og efterår.

- Vi sender penge til 26 klasser/skoler landet over, og det er en fornøjelse, fordi pengene ofte giver børnene oplevelser, der måske ikke ellers var mulighed for at få. Vores mål er at bidrage til sundhed i meget bred forstand. Det handler bl.a. om gode oplevelser, der gør fællesskabet endnu stærkere i klasserne og på skolerne, forklarer Jan Hermansen, som er leder af Mejeriernes Skolemælksordning.

Og der er mange aktiviteter på skolernes ønskeliste. Denne gang er der bl.a. givet penge til: bondegårdsbesøg, skaksæt, udekøkken, tilskud til cykler, udflugter, madpakkekursus, gynge, sund mad og heltekursus.

- Heldigvis kan man søge Skolemælkslegatet to gange om året, da vi jo desværre ikke har penge nok til at støtte alle gode formål hver gang. Det er bare med at søge igen, hvis man har en god idé. Næste gang er oktober 2019, siger Jan Hermansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...