Klubben har tilgang af medlemmer, og mangler instruktører

21 nye medlemmer bare i år fortæller bedre end noget, at det går godt i Vrå Tennis Klub (VTK) - og de sidste 4 – 5 år er der sket rigtig meget, fortæller Jan Bæk Ilsø, der er formand i klubben.

- Vi har takket være 25.000 kroner fra Sparekassen Vendsyssel, fået råd til en boldkanon, og vore øvrige sponsorer har foræret os penge til materialer, så vi selv kunne lave et lille hus, hvor vi kan hygge os før og efter træningen. Og der blev også råd til en boldmur til øvning af grundslag, fortæller formanden.

- ElektrikerNord har foræret os et lysanlæg til ca. 36.000 kroner. Men vi mangler instruktører, og vi har søgt - og fået kr. 38.850,- kr. fra fonden i SparV, så vi kan få potentielle instruktører på kurser. Det glæder vi os til – og det er noget vi venter os meget af.

Lige nu arbejder bestyrelsen på at skaffe midler til et mobilt tennisgulv, en slags ”stregmåtte” til indendørs tennis. Den koster temmelig mange penge, så det varer nok lidt.

Tennis er for alle, er klubbens motto, og oven i alt det her, har man i samarbejde med Vrå Skole arrangeret skoletennis for 6. årgang. Det betyder, at de elever der har lyst, gratis kan spille tennis i 3 måneder.

Man arbejder også sammen med ICV med spiller omklædning m.v., og til gengæld kan ICVs overnattende gæster benytte banerne til meget favorabel pris.

- Og tennis er ikke dyrt, siger Jan: Prisen for børn er 230 kroner per år – voksne 460 kroner per år og familie 780 kroner per år, og seniorer kan spille for 200 kroner per år. Og spillerne har banerne til rådighed døgnet rundt.

Tirsdag aften er der klubaften for alle medlemmer. Her hygger man sig og spiller i forskellige konstellationer – og klubben har to hold tilmeldt turneringen.

- Men det stopper ikke her, og vi vil fortsat arbejde med at udvikle klubben, og gerne slå et slag for, at endnu flere får øjnene op for, at tennis er for alle – også i Vrå.LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...