Vrå Amatørteater er klar med 25 numre

VRÅ: Kontroltårnet med Anne-Mette Nors og Andreas Svaneborg har valgt numre, og sagt "Go". Og det gør de - skuespillerne, musikerne og alle de andre, der er uundværlige i en revy-opsætning.

Vrå-Revyen er i luften - i år med 25 numre, og Anne-Mette Nors må endnu engang...hårdt presset indrømme, at det ikke bliver direkte træls.

I orkestergraven sidder kapelmester Andreas Svaneborg, Laila Hart, Michael Fravn/Ole Letoft, og endelig Mads Skjødsholm klar til at lave gode og underbyggende akkompagnementer. Et lovende revyband, som man godt kan glæde sig til at høre - og de klarer udfordringerne med alt - lige fra vals til rock.

Og så til numrene. Der er nedlagt fogedforbud...og alverdens andre forbud mod at nævne det mindste, men et par titler fortæller måske lidt: "Nem billet", "Det blywer min døj" "Farkrop", "Håndtryk", "Danske Bank" og "Tropenat på Skrålshie" fortæller lidt...men også kun lidt, for de var kun 6 af de 25.

Billetsalget går rigtig godt - selv om det er blevet elektronisk. Bare gå ind på Vrå Amatørteaters hjemmeside. Der er linket til bestillingen - og erfaringen viser, at man skal ud af hullerne. Ellers er alle pladser måske optaget netop den aften man gerne vil...og samtidigt oplever teaterfolkene enkelte aftner, hvor der måske er 20 -30 ledige pladser. Derfor opfordrer man Vrå og omegn til at følge revyens motto - og hanke op i familie, naboer, venner og bekendte...og mottoet i år er: "Wi jør’æ bar’"

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...