19.500 kroner skal udskifte hullede, ildelugtende og slidte redskaber

VRENSTED: Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan Vrensted Idrætsforenings gymnastikudvalg nu sætte gang i indkøb af nye redskaber.

Gymnastikudvalget i Vrensted Idrætsforening har fået kr. 19.500 i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan gymnastikudvalget se frem til at komme i gang med indkøb.

Formanden for gymnastikudvalget Helene Jensen ser især frem til, at man nu kan udskifte ”trætte” redskaber:

- Vrensted Idrætsforening ønsker at tilbyde deres idrætsudøvere nye redskaber som ikke er hullede, ildelugtende og meget slidte.

I gymnastikudvalget glæder formanden, instruktører og gymnaster sig til at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- Vores 50 seniorer skal helt sikkert nok opdage de nye måtter, da det har været et ønske længe. Nu har vi fået nye lokaler, så vil vi også gerne tilbyde dem nye måtter til deres øvelser, siger hun.

Vrensted Idrætsforening har modtaget bevillingen på 19.500 fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ”Spillehalsmidler”, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen. Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk

Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGIs hjemmesider.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...