Business

Tæt på en million danskere vælger hvert år at droppe deres mobilselskab til fordel for et andet.

Virksomhed

Mobilabo.dk

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

info@mobilabo.dk

Webside

https://mobilabo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. september

Danskere skifter hyppigst mobilabonnement i Europa

Der er hård konkurrence for markedet for teleselskaber og mobiludbydere i herhjemme. Knap en million danskere vælger hvert år at skifte deres mobilabonnement ud med et andet, og dermed er vi den befolkning i Europa, der hyppigst skifter vores teleudbyder ud. Det viser officielle tal for telemarkedet.

Ifølge flere eksperter er det en god ting. Det viser, at forbrugerne er aktive og bevidste om, at de skal være opmærksomme på, hvorvidt de har det mest gunstige abonnement. Priserne på billige mobilabonnementerog de fordele, der følger med, ændrer sig nemlig hele tiden.

Det anbefales, at man som forbruger minimum én gang om året tjekker, om man har det abonnement, der passer bedst til ens behov, og at man ikke betaler for meget.

Pres dit teleselskab på prisen

Men de hyppige skift er ifølge mange også et udtryk for, at der gives lukrative rabatter og introduktionspriser til nye kunder hos teleselskaberne, mens de loyale kunder ikke bliver tilbudt de samme nedslag i prisen.

Hvis du som kunde ikke umiddelbart har lyst til at skifte mobilselskab, kan du derfor i stedet bruge de billigere priser hos andre teleselskaber til at kontakte dit eget og forhøre dig om, hvorvidt det er muligt at blive en tilbudt en abonnementspris, der matcher det, du kan finde et andet sted.

De danske forbrugere bliver rost for deres villighed til at flytte sig derhen, hvor prisen er bedst. Det er godt for konkurrencen på mobilmarkedet, og det betyder i sidste ende, at forbrugerne sikres de bedste vilkår. Man har efterhånden vænnet sig til, at man altid skal holde øje med mobilpriserne, og det er en god ting.