Business

Savner du et godt overblik over synshaller? Så får du det lige her.

Virksomhed

Tjekbilsyn.dk

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Århus C

E-mail

kontakt@heymate.dk

Webside

https://tjekbilsyn.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Få et overblik over synshaller lige her

Er det ved at være tid til det obligatoriske syn af din bil, er det om at få det gjort. I dag kan man ikke strække den så længe, som man har kunnet før i tiden. Men det er vist ganske godt, at der tages hensyn til trafiksikkerheden, således at man sikrer, at bilen kan køre forsvarligt.

Alt efter hvor gammel din bil er, skal den til syn før eller siden. Og det er derfor godt at vide, hvornår det helt præcist er i forhold til netop din bil. Første gang, den indkaldes, er fire år efter den dag, den blev indregistreret. Derefter er det hvert andet år. Men har du en veteranbil, der er mere end 40 år gammel, skal den faktisk kun synes hvert 8. år. Når din bil endelig bliver kaldt til syn, skal du naturligvis vide, hvor du kan finde den nærmeste synshal.

Find en synshal i dit område, så du er fri for at køre land og rige rundt. Der er kommet mange af dem, hvorfor det er let og ligetil. Der er derfor ingen undskyld. Og husk, at du kun snyder dig selv og sætter andre trafikanters sikkerhed over styr, hvis ikke du kommer til syn i tide. Og så er det i øvrigt lovpligtigt.

Sådan går din bil gennem syn

Frygter du for, om din bil går gennem syn? Du kan bestemt gøre dit til, at den består med bravour. Men alt efter, hvor gammel den er, og hvordan du har behandlet den, kan det godt blive en halvdyr affære. Har du omvendt været god ved den, og er den måske ikke mere end de fire år, plejer den at glide lige igennem. Du kan finde massevis af autoværksteder, hvor de kan tage sig godt af din bil og sikre, at den nok skal klare det periodiske syn.

Mangler du et overblik over synshaller, er det blevet nemmere at holde styr på. Da du skal af sted efter fire år, når du har købt bilen og derefter hvert andet år, bør du også vide, hvor du skal køre hen og få den set efter i sømmene. Det er ikke for at få penge i kassen, at man har valgt at udføre et periodisk syn. Det er altså grundet sikkerhed, da man aldrig kan vide sig sikker med biler, selvom de måske kommer fra velrenommerede fabrikanter. Her kan man ved et syn se, om der er fejl og mangler, der skal udbedres.

Hvad koster et syn?

Det kommer igen helt an på, hvor du skal til syn. Men der er blevet foretaget en undersøgelse af landets synshaller, hvor en gennemsnitspris blev regnet ud til at være 424 kroner. Det er vel og mærket for selve synet. Skal din bil til reparation, koster det naturligvis også. Og det er jo ganske uundgåeligt i løbet af bilens levetid, at den skal det. Så overhold dit syn, så sikkerheden er i orden, og så du ikke får taget nummerpladerne.