Business

Efteråret kommer snigende, og du ifører dig striktrøjer og varme støvler. Det regner udenfor, og det bliver tidligere mørkt. Du har altid forestillet dig, at du var sådan en med en pejs i din stue. Det er der heldigvis råd for.

Virksomhed

Schiedel Isokern

Adresse

Industrivej 23, 7470 Karup J

Telefon

70 10 20 11

E-mail

salg@schiedel.dk

Webside

https://www.schiedel.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. oktober

Går du med tanker om at få en pejs?

For der er vel næppe noget mere hyggeligt end ild i pejsen på en efterårs- eller vinterdag? Desuden kan du med den rigtige pejs spare en del på varmeregningen. Det er dog vigtigt, at du tænker dig om og undersøger markedet grundigt, inden du køber noget. Måske du skal alliere dig med en ekspert, så du får den pejseløsning, der er bedst for dig og dit hus.

Pejs: Det skal du tænke over

Pejse er ikke som i gamle dage, hvor osen væltede ud i stuen. I dag produceres de sådan, at varmen fordeles optimalt ud i rummet, og den skadelige os forsvinder op i skorstenen. Sådan burde det i hvert fald være. De færreste ønsker røg i stuen.

Når du vælger pejs, skal du tænke over, om den skal være åben eller lukket. Hvordan skal udseendet være på den? Skal den være ekstravagant eller nordisk minimalistisk? Skal den have en fjernbetjening eller være manuel? Pejse af høj kvalitet er udviklet gennem mange års forskning, og det kan betale sig at give lidt mere, når du skal investere i en pejs. Men bare rolig - kvalitet kan også være smukt.

Æstetik og kvalitet kan forenes i en pejs

Producenterne af pejse ved godt, at forbrugeren gerne vil have en smuk pejs i rummet. Og derfor er de fleste kvalitetspejse også meget smukke at se på. Kvaliteten sikrer driftsikkerhed og komfort, og vælger du en kvalitetspejs, kan du få den, som du gerne vil have den - helt skræddersyet til dine behov.

Med en smuk og kvalitetssikker pejs er du sikret hygge i yderste potens i mange, mange år fremover.

Hvad med en pejseindsats?

Ønsker du den elegante og stilsikre finish, kan du også overveje flot pejseindsats til hjemmet. En pejseindsats vil oftest være omringet af pimpsten, som giver din pejs de bedste betingelser for at gøre sit job.

En pejseindsats er fordelagtig at integrere i nybyggeri, da man her kan tænke pejsen ind i sit hus fra start. Få en pejseindsats, der kan ses fra to rum, på hver sin side af en væg for fuld udnyttelse.

Det kan også sagtens lade sig gøre at få en pejseindsats i et ældre hus. Kontakt blot et professionelt pejsefirma, og få gode råd og vejledning.