Business

Vi er efterhånden kommet godt ind i vintermånederne, og termometeret udenfor begynder også efterhånden at vise rigtige vintertemperaturer.

Virksomhed

Sparvinduer

Adresse

Kratholmvej 27, 5260 Odense S

Telefon

70 20 18 87

E-mail

sparvinduer@sparvinduer.dk

Webside

https://www.sparvinduer.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

Gør bil og bolig klar til vinteren

Det er ved at være sidste udkald, hvis du skal have gjort din bil og bolig klar til vinteren for alvor. Det er snart for sent, men heldigvis kan du blive klar, hvis du blot følger nogle enkle råd.

Gør bilen klar til vinteren

Vinteren er særdeles hård for din bil, for den udsættes både for kulde, fugt og vejsalt. Derudover er der også en øget risiko for at ryge i grøften, for du kan nemt opleve pletvist glatte veje. Hvis du ikke allerede har det, kan det være en god idé at investere i et Falck-abonnement, så du kan modtage hjælp, hvis du skulle ende i en uheldig situation, hvor bilen for eksempel ikke vil starte. Der er dog også visse andre ting, som du bør være opmærksom på.

Vinterdæk

Vinterdæk er en rigtig god idé, da vejene kan blive meget vinterglatte i Danmark. Der er faktisk størst risiko for uheld på vinterdage med klart vejr, for her vi mindre på vagt. Selvom vejret er godt, kan man dog sagtens opleve pletvist glatte veje, og det kan hurtigt ende som en slem forskrækkelse. Vinterdæk er også en stor fordel, når der ligger sne på de danske veje, for her kan sommerdæk have store problemer med at få fat.

Det er vigtigt at huske på, at vinterdæk ikke behøver at være en stor udgift, for du undgår samtidig at slide på dine sommerdæk i løbet af vinterperioden.

Varme tæpper

Det er generelt altid en god idé at have varme tæpper bag i bilen om vinteren, for du kan sagtens risikere at ende i en situation, hvor du skal vente på vejhjælp. Dette kan godt tage tid, hvis det er en travl dag, og derfor er det heller ikke sikkert, at du får mulighed for at holde bilen tændt.

Tæpper bag i bilen er derfor en rigtig god idé. Det er ikke sikkert, at du får brug for dem, men det er ikke sjovt at mangle dem.

Gør boligen klar til vinteren

Når bilen er gjort klar til vinteren, er det på tide at kigge på boligen. Hvis du springer over, hvor gærdet er lavest med hensyn til denne kontrol, kan du i værste fald risikere, at boligen pådrager sig kostbare skader i løbet af vinteren. Du kan også risikere, at vinteren kommer til at føles meget lang, fordi det ikke er behageligt at opholde sig i huset.

Kontroller boligens murværk

Du bør altid kontrollere det udvendige murværk i starten af vinteren, for der kan opstå alvorlige skader, hvis du overser problemer. Revner er ofte et problem, da fugten kan trænge ind. Denne fugt kan senere udvikle sig til frostskader i forbindelse med minusgrader, for vandet udvider sig, når det fryser, hvilket vil forstørre revnerne.

Overvej at udskifte vinduer

Vinteren kan nemt komme til at føles rigtig lang, og samtidig bliver varmeregningen høj, hvis du bor i en bolig med gamle vinder. Derfor bør du overveje at udskifte dine vinduer, hvis de har mange år på bagen.

Udskiftningen af vinduer med specialmål er heldigvis forholdsvis enkelt, for du kan købe dem online og få dem leveret til din dør. Samtidig har mange håndværkere mindre arbejde om vinteren, så det burde ikke være svært at få dem monteret, selvom du naturligvis også kan gøre det selv, hvis du har hænderne skruet rigtig på.

Når du køber specialvinduer online, er det ufatteligt vigtigt, at du får målt korrekt op. Ellers risikerer du, at dine nye vinduer ikke passer til vindueshullerne, hvilket i værste fald kan gøre dem stort set ubrugelige. Samtidig har du ikke mulighed for at reservere vinduer i specialmål, da de er lavet specifikt til dig. Hvis du er nervøs ved udsigten til opmålingen, kan du læse mere på https://www.sparvinduer.dk/opmaaling-vinduer/.

Alternativt kan du også hyre en fagmand til at foretage opmålingen. Dette vil fjerne det økonomiske ansvar fra dine skuldre, da det er fagmanden, som er ansvarlig, hvis vinduerne skulle vise sig ikke at passe.