Business

Nyd årets store sportsbegivenheder på den helt rigtige måde

Virksomhed

Kassekreditten

Telefon

71701060

E-mail

info@kassekreditten.dk

Webside

https://kassekreditten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Hvor skal du se sommerens sportsbegivenheder?

Sommerens store sportsbegivenheder er lige om hjørnet. Der er fodbold-VM i Rusland, Tour de France, LeMans, Wimbledon, badminton-VM i Kina og meget mere. Det ligger op til en folkefest uden lige verden over, og her i Danmark skal vi selvfølgelig sidde klar til at heppe på de danske atleter.

Inviter vennerne til sportsaften hjemme i stuen

Sport er lig med fællesskab. De store sportsbegivenheder fortjener at blive fejret, og det er en oplagt anledning til at invitere vennerne hjem i stuen. Overordnet set er der tre helt essentielle elementer, som skal være tilstede i en god sportsaften. Dem kender du sikkert allerede; Øl, snacks og et stort tv.

Pift stemningen op med gule og prikkede trøjer, danske flag og en klaphat. Sørg for at have godt med kolde øl på lager og en flaske bobler, hvis det er de rigtige, der vinder.

Trænger fladskærmen til en opgradering? men virker det som en stor udgift lige nu? Du kan stadigvæk blive klar til sommerens sportsbegivenheder med et mindre lån. Klik her for mere information.

Storskærm og fadøl

Når de helt store sportsbegivenheder løber af staben, bliver der ofte lavet storskærmsarrangementer rundt omkring i landet. Det foregår tit i de større byer, men der er ingen grund til, at det ikke skulle kunne foregå hvor som helst.

Hvis der ikke er nogen, der arrangerer noget i din by, så tag tetenog gør det selv. Spørg din nabo eller kammerat om I skal gøre det sammen. Det kunne eksempelvis være i samarbejde med skolen eller den lokale fodboldklub.

Alt I skal bruge er blot følgende:

- En storskærm som ofte løses med en projekter og et lærred. Netop her er det smart at samarbejde med den lokale fodboldklub eller skole, da de sandsynligvis allerede har udstyret. Sørg også for at sikre dig at solen ikke er i vejen for skærmen, og at der er god lyd på, så du får den fulde oplevelse med, når arrangementerne løber af stablen.

- Der er som regel en eller anden i byen, der har et fadølsanlæg, eller måske kan I låne jer til et. Stil en stor grill op eller saml nabolagets havegrills til den helt store pølsefest.

- Hvis I ikke har stole nok, kan I bede folk om at tage deres egen havestol med. Det skaber også en hyggelig stemning.

Mere skal der ikke til, før man har lavet en hyggelig aften for drengene eller lokalsamfundet.