Business

Hvad skændes du med din kæreste eller ægtefælle om? En ny hjemmeside kan hjælp dig med at undgå det mest hyppige skænderi af dem alle.

Virksomhed

Handyhand

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

kontakt@heymate.dk

Webside

https://handyhand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Sådan redder du parforholdet ved at undgå det mest typiske skænderi

Skænderier i et parforhold er vist noget, som alle kan nikke genkendende til. Undersøgelser viser, at børn, sex, ekskærester og rengøringer, er noget af det, som man skændes allermest om ude i de forskellige hjem. Men nu tilbyder en ny hjemmeside at afhjælpe de kedelige skænderier om rengøringen.

På Handyhand.dk kan man nemlig finde privatpersoner, der tilbyder billig rengøringshjælp i dit lokalområde, så man selv er fri for at skændes om, hvis tur det er til at svinge støvsugeren.

Hjælp i hverdagen

Stifterne bag Handyhand.dk siger, at det var deres eget behov for lidt ekstra hjælp i hverdagen, der førte til lanceringen af webportalen.

Man kan nemlig ofte stå over for forskellige opgaver, som man hverken har tid eller overskud til at løse selv - for eksempel at gå med hunden om eftermiddagen, samle Ikea-møblerne eller den ugentlige rengøring. Det er opgaver, som er for små til, at man vil hyre en professionel til at løse dem, men som man ikke desto mindre stadig ønsker hjælp til.

På Handyhand kan man finde private, der tilbyder deres arbejdskraft til at løse små-praktiske opgaver. Visionen ifølge stifterne er, at ekstra hjælp i hverdagen ikke kun skal være forbeholdt de få og rige, men derimod være for alle, der har brug for det.

Hurtig succes

Handyhand er umiddelbart blevet en stor succes. 6000 private har på nuværende tidspunkt registreret sig og tilbudt deres arbejdskraft til at løse opgaver inden for alt lige fra hjælp til børnepasning til græsslåning og andre mindre håndværkeropgaver.

Udover at siden på den måde fungerer som en hjælpende hånd til travle par og familier, er den også et godt værktøj for dem, der har lyst til at tjene lidt ekstra penge.

Det er for eksempel studerende eller pensionister med ekstra tid på hånden og eventuelt små budgetter, der tilbyder deres hjælp.

Deleøkonomisk trend

Når en virksomhed på den måde udgør en win-win-situation for begge parter, er der tale om deleøkonomi. Deleøkonomi er betegnelsen der bruges, når privatpersoner køber, deler, bytter eller lejer ting og tjenester af hinanden.

Virksomheder, der bygger på et princip om deleøkonomi, har været i kraftig stigning i løbet af de sidste par år.

Det har også været et stort fokuspunkt for regeringen, som blandt andet har nedsat et disruptionråd, der skal finde ud af, hvordan man sikrer, at man får grebet mulighederne i den teknologiske udvikling bedst muligt, så alle danskere får del af den.

Hos de professionelle virksomheder er der dog nogen, der føler sig uretfærdigt truet af den deleøkonomiske trend. De påpeger, at mange privatpersoner “glemmer” at betale skat af deres indtægter, og derfor kan de tilbyde en meget lavere pris.