Business

Indbrud er enhver virksomhedsejers største mareridt.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. november

Sådan stopper du tyven i at udføre sit arbejde med tågesikring

Vil du gerne passe ekstra godt på ejendele og værdier i din virksomhed? Så benyt tågesikring til erhverv. Her i artiklen kan du læse mere om, hvad tågesikring er, og hvordan det kan hjælpe dig med at passe på dine ting.

Hvad er tågesikring?

Tågesikring er et elektrisk apparat, du kan få installeret som en del af dit værn mod indbrud og tyveri. Får du besøg af ubudne gæster i din virksomhed, mens du ligger hjemme i din seng og sover tungt, har indbrudstyven i princippet frie hænder i den tid, der går fra, at alarmen går i gang, til politiet eller vagtfirmaet når frem.

Men ikke hvis du garderer dig med tågesikring.

Mens tyven forventer hurtigt at kunne snuppe de mest værdifulde ting, bliver en tågekanon aktiveret. Rummet bliver fyldt med en stor mængde tåge eller røg, der er ganske uskadelig, men som gør det umuligt for tyven at orientere sig og finde dine værdier.

Tågesikring er et rigtig godt supplement til video- og kameraovervågning.

Tågesikring kan ikke erstatte kameraovervågning

Tågesikring er en rigtig god ting at investere i, når du gerne vil passe godt på dine værdier og gerne vil sove trygt om natten. Det kan dog aldrig stå i stedet for kameraovervågning. Benyt kameraovervågning til privat og erhverv, når du gerne vil have en tryghed i, at der bliver passet godt på dine ting.

Og supplér meget gerne med tågesikring, hvis du ønsker en ekstra tryghed - og gerne vil forhindre skaden, hvis uheldet skulle være ude, og en indbrudstyv trænger gennem dine låse.

Hvem udbyder tågesikring?

Langt de fleste alarmselskaber tilbyder tågesikring som et supplement til deres kameraovervågning og vagtservice. Forhør dig hos det alarmselskab, du allerede anvender, eller tag kontakt til en anden leverandør for at høre mere om muligheden for at få installeret tågesikring i din virksomhed.

I mange tilfælde kan du få videoovervågning, tågesikring og vagtservice som en samlet pakke. Så kan du ikke gøre mere for at sikre din virksomhed, og du kan trygt lægge dig til at sove om aftenen velvidende, at du har gjort, hvad du kan, for at passe godt på dine værdigenstande.

Rigtig god fornøjelse med at genere enhver indbrudstyv, der forsøger at komme i nærheden af dine ting med en omgang tyk, kunstig røg.