Business

Du kender det sikkert; indkørslen er ved at slidt og gammel, og stenene ligner noget fra det forrige århundrede. Du har gjort rent flere gange, men nok er ved at være nok.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Vælg den rigtige belægningssten til dit byggeprojekt

Dit hjem fortjener en ny og pæn indkørsel, og arbejdshandskerne må findes frem. Det tager ikke alverdens tid at lægge en ny indkørsel, og man kan især skære ned på arbejdstiden, hvis man har en handyman gemt i sig. Men beslutter du dig for at lave en ny indkørsel, så bør du også være klar over, at valget af belægningssten kan betyde en del.

Haveterrasse og indkørsel klares uden problem

Belægningssten er den type sten, der typisk anvendes, når man skal have en ny haveterrasse eller indkørsel. De kan også bruges, hvis man ønsker at lave en sti gennem haven. Belægningssten er dog ikke det samme som fliser. Forskellen ligger i størrelsen. Belægningssten må nemlig ikke være større en 1 kvadratmeter, så betegnes de ikke som belægningssten længere. Når man vælger belægningssten til opgaven, så kan man med fordel overveje, om man skal have hjælp til at lægge stenene eller ej. Jo mere komplekse former stenene har, jo sværere kan de være at lægge.

Skal du bruge belægningssten til en ny indkørsel eller haveterrasse? Så kan du kontakte FC-Beton. De kan nemlig supplere dig med belægningssten til haver og indkørsler.

Forskellige belægningssten giver mange designmuligheder

Fordelen ved belægningssten er, at de kommer i mange forskellige størrelser og former, og det er derfor muligt at skræddersy et design til en ny indkørsel eller terrasse. Du kan eksempelvis vælge imellem både hollændersten, kløversten, herregårdssten, holmegårdssten, SF-sten og mange andre varianter. Disse varianter har hver især meget forskellige former, men du kan også vælge at bruge de helt almindelige kvadratiske eller aflange betonsten, hvis du er ude efter et mere simpelt design og lettere belægningsarbejde.